چالش 10 ساله ماشین ها - قسمت اول

چالش 10 ساله ماشین ها - قسمت اول

طرفداران چالش 10 ساله کم کم همانند دیگر چالش هایی که در گذشته شاهد آن بودیم روز به روز بیشتر می شود. هدف از این چالش برای مثال مقایسه طراحی ظاهری خودرو ها به نسبت 10 سال قبل است. در ادامه نگاهی به برخی از بهترین و پرفروش ترین مدل های خودرو در مقایسه با 10 سال قبل و تغییرات آن ها می پردازیم.

امیرحسین خضری۲۲ شهریور ۱۴۰۵۰ دیدگاه

هیوندای اکسنت - Hyundai Accent

سدان کوچک هیوندای اولین بار سال 1994 جایگزین مدل اکسل گردید و وارد خط تولید شد. این مدل در کشور های دیگر با نام های مختلف شناخته شده است (در استرالیا، هلند و بلژیک با نام اکسل - در فرانسه پانی - در چین کوانیما). نسل پنجم اکسنت در سال 2017 درچین معرفی شد.

کیا اپتیما - Kia Optima

نسل اول سدان متوسط کیا از سال 2000 تا 2005 در کره جنوبی تولید و در جهان عرضه شد. کیا اپتیما در کشور های مختلف با نام های مگنتیس و لوتز به فروش رسید. مدل موفق اپتیما در سال 2011 جایزه بهترین طراحی سال را دریافت کرد و سال 2016 کیا آخرین نسل اپتیما را فیس لیفت و وارد بازار کرد.

بی ام و سری 3 - BMW Series 3

سری 3 محبوب ترین و پرفروش ترین سری بی م و در دنیا است. اولین نسل از این مدل سال 1975 وارد بازار شد. آخرین نسل از سری 3، سال پیش در نمایشگاه پاریس معرفی شد.

ثبت دیدگاه جدید

برای بازخورد بهتر لطفا نام و نام خانوادگی خود را کامل بنویس

دیدگاه‌ها (۰)

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است. اولین نفری باشید که تجربه خود را می‌نویسد.